Nyheder

Sterling udgiver tredje album og animationsvideo

Sterling i deres stiveste puds.
Sterling i deres stiveste puds.

Sterling i deres stiveste puds.

Sterlingske Tidende beretter, at Sterling er ved at være klar med deres tredje album, opfølgeren til Yndigt Land fra 2006. Bandet er dog lidt nærige med oplysninger omkring det og nøjes i første omgang med at udsende en video til sangen “Spring for dit liv”.

Videoen er instrueret af Kenneth Boris Jensen og er en herlig sag med en personlig stil, der kværner over det klassiske tema med det grå, konforme, masseproducerende, flokdyrssamfund overfor den farverige, lev-livet-fuldt-ud bohemestil. Videoen kan ses på DR’s nye tv-kanal Pirat-tv, der desværre ikke tillader at implementere videoer på andre websites. Sangen er i øvrigt en elektronisk kioskbasker, der nok skal blive luftet rigeligt i den næste tid.

Leave a Reply