Nyheder

Jonas Bjerre udgiver soloalbum

Skrevet af Mattias Smidt

Jonas Bjerre udgiver til maj soloalbummet Songs and Music from the movie Skyscraper, der som navnet afslører er et soundtrack til den nye danske spillefilm “Skyskraber”.

Forsanger for Mew, Jonas Bjerre, udgiver soloalbum i form af et soundtrack til filmen “Skyskraber”.

Jonas Bjerre kunne den 11. februar fortælle fra sin Tumblr-blog, at han til maj udgiver et soloalbum med sangene, som han selv har skrevet og indspillet til den nye danske film “Skyskraber” af Rune Schjøtt. Albummet kommer til at hedde Songs and Music from the movie Skyscraper og vil være Jonas Bjerres første soloalbum.

Jonas Bjerre har indtil videre frigivet en enkelt single fra det kommende album, nemlig det mere eller mindre Mew-genkendelige nummer “Kids Don’t Fight”, som kan hentes via Itunes.

Filmen havde premiere i forgårs, den 16. februar, ved filmfestivalen Berlinale i Berlin.

Her blev filmen, og ikke mindst soundtracket, taget rigtig vel imod af de mange fremmødte publikummer. »It was a tremendous soundtrack,« blev der blandt andet sagt af en anmelder, da man efter filmen kunne stille spørgsmål eller knytte kommentarer til filmens instruktør og skuespillere.

Jeg havde selv fornøjelsen af at overvære premieren og var også meget imponeret. Soundtracket lyder umiddelbart ikke, som om Mew-fans vil blive skuffede, hvilket førstesinglen som sagt heller ikke peger i retning af.

Om Jonas Bjerre kommer ud på de danske landeveje med sit solomateriale, melder historien ikke noget om. Dog er han blevet føjet til programmet ved dette års udgave af den norske kunstival  Go With the Flø, hvor han også sidste år optrådte med sit kunstprojekt Apparatjik.

Så lad os da krydse vores små fingre for, at han også lægger vejen forbi en dansk festival i år!

1 kommentar

Leave a Reply