Nyheder

Pop Revo tilføjer danske Flag White og The New Spring

The New Spring og Flag White er netop blevet tilføjet årets Pop Revo-program. Desuden har den århusianske festival meddelt, at den bliver en dag længere end tidligere år.

Når Pop Revo-festivalen går i luften den sidste weekend i april i Aarhus, er det med tre dages musikprogram og ikke kun to, som det har været de foregående år. Dermed tages torsdag den 28. med, og det er her, at Flag White og The New Spring slipper startskuddet til festivalen på spillestedet V58 – fredag og lørdag vil den øvrige festival blive afholdt på Voxhall.

I denne uge har Undertoner nærmest ikke beskæftiget sig med andet end at skrive om The New Spring alias Bastian Kallesøe. Sammen med Flag White er han netop blevet føjet til Pop Revos program.

Bastian Kallesøe er manden bag The New Spring, og med sine kumpaner i Shout Wellington Air Force gæstede han også Pop Revo sidste år. Her på sitet har vi stort set ikke beskæftiget os med andet end hans nye projekt i den sidste uge, hvorfor nærmere introduktion synes helt overflødig – for at nævne i flæng, så kan du både læse en anmeldelse af pladen og et interview med manden, deltage i vores konkurrence, hvor du kan vinde det selvbetitlede album, og lure dagens fredagsvideo.

Bag navnet Flag White gemmer sig Death by Kite-medlemmet Bjørn Alexander Gøtzsche Lange. Med  sit nye soloprojekt byder han på drømmende elektronisk shoegazer-pop, og selvom han endnu ikke har albumdebuteret, er Flag White allerede et hypet navn, som blandt andet har spillet opvarmning for svenske jj.

Ud over disse tilføjelser byder Pop Revos lineup også på Deerhoof, Owen Pallett, Thulebasen, Sleep Party People, Paper, Sail a Whale, Iceage og Taragana Pyjarama.

Leave a Reply