Nyheder

Hør to nye numre med Arcade Fire

Skrevet af Mattias Smidt

To nye Arcade Fire-numre, der udkommer i forbindelse med de deluxeversionen af The Suburbs, kan nu høres via listenbeforeyoubuy.

Vi har i de sidste par måneder flere gange fortalt om den kommende deluxeudgave af The Surbubs, som Arcade Fire udgiver i forbindelse med dvd-releasen på den Spike Jonze-instruerede kortfilm “Scenes from the Surbubs”.

På denne deluxeudgave vil de to nye numre “Speaking in Tongues og “Culture War” være at finde. Begge numre ligger fint i tråd med stemningen på resten af The Surburbs. “Speaking in Tongues” bemærker sig dog yderligere ved at have Talking Heads’ David Byrne med på backing vokal.

Det var BBC-radioværten Zane Lowe, der var den første til at præsentere de to nye numre, som kan høres via sitet listenbeforeyoubuy.

 

 

Leave a Reply