Nyheder

Download nyt nummer fra Wavves

Skrevet af Mattias Smidt

Wavves løfter nu sløret for endnu en skæring fra den kommende ep, nemlig nummeret “I Wanna Meet Dave Grohl”.

Vi kunne for et par uger siden fortælle, at Nathan Williams og dermed Wavves 22. september er klar med ep’en Life Sux via Williams’ eget pladeselskab, Ghost Ramp.

Wavves løfter nu sløret for endnu en skæring fra den kommende ep, nemlig “I Wanna Meet Dave Grohl”, som kan downloades via MTV. Om Wavves vitterlig har mødt Dave Grohl, melder historien ikke noget om, men mon ikke der er en chance med den arbejdsiver, bandet har lagt for dagen den seneste tid. Ud over den kommende ep er der også en fuldlængde på vej senere i år, og som om det ikke skulle være nok, er Williams desuden gæstekomponist i den nye MTV-serie “I Just Want My Pants Back”, som havde premiere i forgårs. Hvis bandet fortsætter på den måde, skal de nok få mulighed for at støde ind i Grohl en dag.

Download “I Wanna Meet Dave Grohl” via MTV her.

Leave a Reply