Nyheder

Primavera 2012 offentliggør de første navne

Hvis du gerne vil opleve genopstandne Guided by Voices og Codeine, er det med at komme af sted til Barcelona i slutningen af maj.

Så er de første navne til næste års Primavera Sound Festival offentliggjort. Den spanske festival, der finder sted i Barcelona fra 30. maj til 3. juni 2012, kan nu bryste sig af kunstnere som Björk, Yo La Tengo, Guided by Voices, Jeff Mangum fra Neutral Milk Hotel, Neon Indian og Other Lives. Festivalen melder i øvrigt om godt nyt til fans af hedengangne Codeine, der gør comeback og genopstår med sin oprindelige besætning: Stephen Immerwahr, John Engle og Chris Brokaw.

For første gang arrangeres desuden søsterfestivalen Optimus Primavera Sound, der løber af stablen i Porto, Portugal, fra 7. til 10. juni. Her vil alle de ovenstående navne på nær Guided by Voices spille.

Mere info om næste års festival findes på www.primaverasound.com og www.optimusprimaverasound.com.

Leave a Reply