Nyheder

Vega offentliggører de to sidste udvalgte

Skrevet af Mia Ravn Bach

De to sidste navne til årets “Vegas Udvalgte” er nu fundet. Death Valley Sleepers og Soffie Viemose er sammen med en håndfuld andre navne buddet på en række nyopkomne kunstnere, der gør sig særligt bemærket på den danske musikscene.

Støjpop-bandet Death Valley Sleepers og elektromusiker Soffie Viemose er de to sidste navne på plakaten til upcomingfestivalen ”Vegas Udvalgte”, som løber af stablen 20. januar. ”Vegas Udvalgte” er en mindre endagsfestival, som for andet år i træk sætter fokus på en mindre række nyopkomne kunstnere, der gør sig særligt bemærket på den danske musikscene.

Aftenen byder på et ganske bredt musikalsk spektrum af danske kunstnere, herunder de unge modersprogsdrenge fra Ulige numre, elektropopskuddet Rangleklods samt sangpoeten Penny Police, der var nomineret til Underground Music Awards prisen i fjor under kategorien pop. I tidens ånd er Chef Records selvfølgelig også repræsenteret med den alternative rapper Shaq Boosie, der er en del af samtidens populære urbane rap-bølge.

Læs mere om hele arrangementer og arrangørerne bag på spillestedet Vegas hjemmeside.

Leave a Reply