Nyheder

Her er de første 10 navne til Öresundsfestivalen

Den svensk-danske festival løfter nu sløret for en god del af årets program. Festivalgængerne kommer blandt andet til at kunne opleve navne som Baby in Vain og Mont Oliver.

1623586_826865740664168_449334930_nDen svensk-danske festival Öresundsfestivalen præsenterer nu et lineup på 10 navne, der er klar til at spille sommeren ind, når festivalen for tredje år i træk åbner op i Folkets Park midt i Malmø.

Det drejer sig om Baby in Vain (DK), Den Sorte Skole (DK), Helhorse (DK), Karl William (DK), Kill J (DK), Linnea Henriksson (SE), Mont Oliver (DK), OLD (SE), Stereo Explosion (SE) og Sleep Party People (DK).

I forbindelse med festivalen præsenterer spillestedet Vega sit koncept Vegas udvalgte. Her peger folkene bag spillestedet på enkelte upcoming navne, som publikum skal holde særligt øje med under festivalen. Indtil videre er Karl William, Kill J og Mont Oliver udpeget til at være blandt Vegas udvalgte.

Festivalen foregår den 30. og 31. maj og har til formål at samle det bedste fra den svensk-danske musikscene for at vise, hvad der rører sig i regionens musikliv. Omkring 40 navne vil optræde i løbet af de to dage, festivalen varer.

 

Leave a Reply