Nyheder

St. Vincent kommer til Danmark – alligevel!

Foto: Renata Raksha

Mangler du en god grund til at glæde dig til november? It’s here: St. Vincent! Efter nylig NorthSide-aflysning gør St. Vincent det godt igen med to novemberkoncerter i Danmark.

StVincentPressPhoto_RenataRaksha_20131118_95958_333_500_sNovember – årets mandag. Og så måske ikke alligevel. November 2014 bliver i hvert fald en forløsningens måned for de mange St. Vincent-beundrere, der måtte se sig forbigået efter aflysningen af hendes koncert på dette års NorthSide Festival i Aarhus.

Annie Clark, som sangerinden hedder på borgerligt, dukker nemlig op i både Aarhus og København til november. Det drejer sig om den 2. november på Voxhall i Aarhus og den 5. november i Store Vega i København.

St. Vincent er kendt for sin skæve og storladne poprock, hvor hendes dygtige, gerne støjende guitarspil får frit løb. Hendes fingeraftryk findes også på flere andre musikeres produktioner – Bon Iver og Sufjan Stevens for blot at nævne et par. Et af hendes mest berømte samarbejder er dog 2012-værket Love This Giant med David Byrne (Talking Heads), et samarbejde, hvor man tydeligt mærker St. Vincents uhøjtidelige og alternative tilgang til musikken.

Der er med andre ord god grund til at glæde sig til november alligevel.

Leave a Reply