Nyheder

Blue Foundation udgiver EP med Mark Kozelek

Blue Foundation udgiver EP med Mark Kozelek.

Det danske band Blue Foundation er ved at lægge sidste hånd på en EP, hvorpå den amerikanske sangskriver Mark Kozelek medvirker. Mark Kozelek er mest kendt for sit band Red House Painters, men har også haft succes under eget navn og med Sun Kil Moon, der bl.a. har lavet et tribute-album til Modest Mouse. Sun Kil Moon spiller desuden 6. september på Debaser i Malmø.

Hvornår EP’en udkommer, forlyder der dog ingen rygter om endnu.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger