Nyheder

Nyt album og showcase med Munck Johnson

Munck//Johnson Foto: Sara Jeffries, LiveShot.dk

Ny plade med Munck//Johnson og muligheden for at opleve dem livemunckjohnson

Munck//Johnsons sidste plade, Count Your Blessings, fik Undertoners Jeppe Kristensen til at levere en opskrift på en hyggelig aften i eget selskab.

Nu er der snart mulighed for nye oplevelser til ens hyggelige aftener, da duoen regner med at udgive album i løbet af foråret. Samtidig har man også mulighed for at opleve deres nye band, der mere eller mindre er et udsnit af Peter Sommers live-orkester, når de spiller showcase på Huset i Magstræde torsdag d. 29. januar. Desuden kan man høre en umastereret udgave af nummeret “Through Me” fra den nye plade på deres Myspace.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar