Nyheder

Gang Gang Dance til Pop Revo 09

Gang Gang Dance i endnu et af deres collage-øjeblikke. Denne gang ikke en musisk af slagsen.
Skrevet af Christian Klauber

Gang Gang Dance byder brand trods

Gang Gang Dance i endnu et af deres collage-øjeblikke. Denne gang ikke en musisk af slagsen.

Gang Gang Dance i endnu et af deres collage-øjeblikke. Denne gang ikke en musisk af slagsen.

Rygterne har svirret længe i den undergrund, Undertoner selvfølgelig har sine ører dybt nede i, men nu er det så ikke længere rygter, men faktum. Pop Revo 09 bliver beriget med en optræden fra det eksperimenterende newyorkerband Gang Gang Dance.

Mange var ellers skeptiske omkring Gang Gang Dances potentielle optræden, da bandet mistede alt deres udstyr ved en brand i Amsterdam efter et show i februar.

Men de har altså arbejdet hurtigt (ligesom Pop Revo-folkene også har, applaus for det) og har grejet klar til forhåbentlig at levere endnu et mindblowing show i Århus, der med sikkerhed blander tribal, postpunk, avantgarde og alt muligt andet, inden det via en stor psykedelisk blender sendes ud over folk i kaskader af lyd.

Allerede nu vil jeg gerne skrue forventningerne helt op på beriget uran-niveau og love, at det bliver vildt – det plejer det i hvert fald at være. Og du kan starte opladningen ved at læse Kim Elgaard Andersens begejstrede anmeldelse her og derefter lytte til Gang Gang Dance her.

Skriv et svar