Nyheder

Undergrundssuperband på PonyRec

Anchorless1_smallSupergrupper plejer at være sådan noget som Velvet Revolver eller Audioslave, men supergrupper kan også være kvalitet. Og det kunne det meget vel være, når supergruppen kommer fra undergrunden og består af medlemmer fra The Fashion, Lack, The River Phoenix, Rising, Gravy, Trust og Little Jimmy Reeves.

Gruppen hedder Anchorless og udgiver 1. maj deres debut-ep på PonyRec. Den udkommer som 12″ vinyl og vil desuden blive tilbudt som gratis download på bandets Myspace-side og hos PonyRec.

Desuden tager bandet på turne i Tyskland, Tjekkiet, Østrig, Luxemburg og Frankrig, hvor de undervejs skal opvarme for Black Heart Procession og Kashmir. Første gang man kan opleve en dansk koncert med bandet, er 13. maj på Drone.

Anchorless består af følgende medlemmer:
Jacob Ankjær Johansen (Lack, The Fashion)
Jakob Reichert Nielsen (Lack)
Nikolaj Wichmann (The River Phoenix)
Henrik W. Hald (Trust, Rising)
Daniel Kruse (Gravy)
Jan “Damage” Petersen (Gravy, Little Jimmy Reeves)

Det er et stærkt hold, og de har holdt det overraskende godt skjult. Ifølge pressemeddelelsen fra PonyRec spiller de »simple guitarbårne sangstrukturer med erklæret fokus på umiddelbarhed og stærke, men særegne melodier«. Well, vi glæder os til at høre resultatet.

Skriv et svar