Nyheder

Interpol vender tilbage til form

InterpolNu indrømmer de det selv. Our Love to Admire var et svagt album. Det siger trommeslager Sam Fogarino fra Interpol i hvert fald i et interview med Paste Magazine. Mere præcist siger han, at det ikke var bandets mest sammenhængende øjeblik, og det var dér virkeligheden gik op for bandet, og de fandt ud af, hvor de var, og hvor de aldrig vil tilbage til.

Derfor er planen at reproducere lyden fra den første Interpol-plade, nyklassikeren Turn on the Bright Lights. Daniel Kessler genfandt tonen i sin oprindelige lyd ved at spille alene på et loft i et år (det lyder lidt ensomt), så der er masser af reverb på det nye album. Et album, der i øvrigt er planlagt til at udkomme på Capitol i starten af 2010.

Nå, så var Paul Banks Julian Plenti-projekt alligevel ikke nådestødet for Interpol, og vi afventer med skepsis endnu et mesterværk.

Leave a Reply