Nyheder

Stream Fanfarlos nye nummer, “Deconstruction”

Skrevet af Mattias Smidt

Fanfarlo ved endnu ikke helt, hvornår album nr. to er klar til at udkomme, men det afholder ikke London-bandet fra at slippe smagsprøver fra pladen. Hør den nyeste af slagsen her.

At Fanfarlos kommende album hverken har fået navn eller udgivelsesdato (indtil videre sat til at udkomme i begyndelsen af næste år) endnu, holder ikke det engelske band med den svenske forsanger tilbage fra at udgive singler fra næste års udgivelse. I sidste måned kom bandet med førstesinglen “Replicate“, og allerede nu smider de endnu et nummer i nakken af os med en dertil hørende video, instrueret af Alex Southam. Nummeret hedder ““Deconstruction” og kan streames via Stereogum.

Fanfarlos kommende album bliver desuden produceret af indie-sværvægts-produceren Ben Allen, som bl.a. har siddet bag knapperne for Deerhunter og været co-producer på – hvad man vist allerede nu kan kalde – det legendariske Animal Collective-album Merriweather Post Pavilion fra 2009.

Så med de to første singler på hånden og Ben Allen bag knapperne er forventningerne til Londonbandets svære toer bestemt høje.

Sidst Fanfarlo var albumaktuelle, var i 2009 med debutpladen Reservoir.

Leave a Reply