Nyheder

Lack-medlemmer danner ny trio og live-debuterer lørdag

Skrevet af Mikkel Arre

I 2008 tørrede inspirationen ud for posthardcore-kvartetten Lack, der derfor gik i opløsning. Nu har to af medlemmerne genfundet lysten til at spille sammen, allieret sig med en trommeslager og skabt trioen 300hz.

I september 2008 spillede den danske kvartet Lack sin sidste koncert i Danmark, inden de fire medlemmer gik hver til sit. Koncerten foregik på Stengade 30, og lørdag d. 10. december vender halvdelen af bandet tilbage til samme sted.

Spillestedet Stengade lægger nemlig scene til debutkoncerten for 300hz, en trio bestående af de to Lack-medlemmer Thomas Burø og Jacob Johansen samt trommeslageren Jimmy Åkesson. Af uvisse årsager optræder bandet under navnet Rot, når de lørdag varmer op for amerikanske Bare Wires sammen med den århusianske garagerockduo Glow Kit.

300hz er derimod bandnavnet, der kommer til at pryde den 12″-udgivelse med i alt ni numre, som bandet ifølge sin egen blog har på trapperne. På selv samme blog er det muligt at lytte til to sange, “En meter blik” og “og så videre”.

Leave a Reply