Nyheder

Lykke Li forærer sange væk

Skrevet af Ditte Ingwersen

Den yndige svenske sangerinde og sangskriver Lykke Li har taget forskud på julen og forærer nye sange væk fra den demo-inspirerede og akustiske plade The Lost Sessions Vol. 1. Download og lyt til sangene her. Glædelig jul.

Den yndige svenske sangerinde og sangskriver Lykke Li har taget forskud på julen og forærer nye sange væk fra den demo-inspirerede og akustiske plade The Lost Sessions Vol. 1, som består af nye upolerede indspilninger af tre sange fra hendes album Wounded Rhymes.

I ægte december-stil skriver Lykke Li selv om gaven:

I’d thought I’d give you this to put in your little players, either stick it in your ears or play it loud when the lights are low, mind weary and days rainy. Remember; life is a process, no feeling is final.There is no end and no beginning.

Yours truly always,

Lykke Li

The Lost Sessions Vol. 1’s trackliste ser således ud:

1. Follow Rivers
2. Jerome
3. Youth Knows No Pain

Download  og lyt til The Lost Sessions Vol. 1 her!

 

Leave a Reply