Nyheder

Papir, Keith Canisius & The Holy Dreamers, Taragana Pyrajama og flere til Spot 2012

Spot Festival har netop annonceret en række navne til den kommende omgang musikbranchesvælgen i maj.

Papir med syre

I dag har Spot Festival offentliggjort en række navne, der giver deres første koncerter på Spot Festival i Aarhus. Spot 2012 finder sted 4. -5. maj i Musikhuset Aarhus, Godsbanen, VoxHall og Atlas i det centrale Aarhus, og du kan i år bl.a. opleve Papir, hvis Stundum endte på Undertoners liste over bedste plader i 2011.

Også Keith Canisius & The Holy Dreamers, der pt er på en længere danmarksturné med Balloon Magic og flittigt rapporterer om oplevelserne til Undertoner-dagbogen, kan ses og høres på den kommende festival.

Blandt de netop offentliggjorde optrædende finder man dog også gengangere fra sidste år, såsom de københavnske raveglade Bottled in England, der plejer at sætte gang i noget af en fest.

Andre, der kan fremhæves, er Scultz And Forever, der leverer syret og psykedelisk folk, og som du snart kan læses et interview med på nærværende musikside. Også Spillemændene, der spiller dansksproget art/rock/folk, og Taragana Pyrajama, der snart udgiver sit debutalbum, kan findes på festivalen. Sammen med ca. en milliard branchefolk.

Vi ses♥

Leave a Reply