Konkurrencer

Vind plader med Freddy and the Phantoms

Skrevet af Redaktionen

Freddy and the Phantoms sparker konkurrenceåret i gang med signerede eksemplarer af deres seneste album. Varm på amerikansk country- og bluesrock? Så klik her.

Glem kulden og snotnæsen, julemaven og fitnessplanerne, arbejdstrætheden og den lunkne kaffe. Stjæl i stedet et minut til at svare på denne konkurrence og få mulighed for at vinde et af tre signerede cd-eksemplarer af Freddy and the Phantoms’ Shadows Across the Country.

Pladetitlen kunne snildt gå for at være titlen på en vild western-film, og det er da også de fra de samme breddegrader det danske band henter sin inspiration. Med udgangspunkt i sen-60′ernes/70′ernes amerikanske country- og bluesrock har de skabt et mørkt og råt album.

Albummet høstede god kritik rundt omkring og vandt hos Undertoner fire U’er for et album, hvor det af og til lykkes at ramme plet med sange der “får én til at huske, at det hele sgu ikke skal handle om originalitet, så længe det kan leveres med nerve og sjæl.”

Og nu til spørgsmålet der kan bringe Freddy og fantomerne hjem på din pladehylde. Send os dit svar senest 27. januar.

Vinderne er fundet.

1 kommentar

Leave a Reply