Nyheder

Lyt til Papirs kommende plade

Skrevet af Anna Møller

Den københavnske krautrocktrio Papir udgiver om en måneds tid deres fjerde album på bare fire år, og allerede nu kan du lytte til åbningsnummeret fra IIII.

pictureTil februar udgiver den danske krautrocktrio Papir deres fjerde album, der passende nok kommer til at hedde IIII. Albummet udgives på El Paraiso Records og blev indspillet i to forskellige omgange med en session i København og en anden ude på landet med Causa Suis og El Paraiso Records’ Jonas Munk. Jonas Munk har også mixet og mastereret albummet og ser ud til at have satset på at skabe en organisk og kraftfuld lyd, der tilsyneladende efterlader nok rum til, at Papirs vedholdende dynamik er bibeholdt.

Papir debuterede på udgivelsesplatformen Red Tape i 2010 med en selvbetitlet plade og udgav for bare et års tid siden deres tredje album III. III var noget så sjældent som nyn-med-venlig kraut, hvor melodiske og catchy stykker flettedes sammen med udsyrede eksplosioner af fremadrettet energi, og at dømme efter det nemlig frigivne nummer “IIII.I” er der mere fra samme skuffe på vej fra den københavnske trio.

Papir spiller på bl.a. den hollandske festival Roadburn Festival i april og på den tyske festival Freak Valley Festival til maj, og allerede nu kan du høre åbningsnummeret til den kommende plade:

Leave a Reply