Koncerter

Fotoreportage: Vanguard Festival, 01.-02.08.14, Søndermarken, Frederiksberg

Skrevet af Camilla Grausen

Vanguard Festival anno 2014 bød på navne som Neneh Cherry, Reptile Youth, Mos Def og The Roots. Undertoners fotograf Morten Lau-Nielsen var med. Se hans stemningsbilleder og koncertfotos fra Vanguard her.

Fotos: Morten Lau-Nielsen

Da Vanguard Festival løb af stablen for andet år i træk i Søndermarken, fredag den 1. august og lørdag den 2. august, var Undertoner med. Også Undertoners fotograf Morten Lau-Nielsen var på pletten og forevigede stemningen blandt gæsterne samt en række af festivalens koncerter.

I galleriet ovenfor kan du se alle billederne af glade festivalgængere i Søndermarken og fra koncerterne med: Neneh Cherry, Reptile Youth (der trådte til i 11. time efter Babyshambles’ aflysning), Little Dragon og Mew fra fredagens program. Fra lørdagens hiphop-program er der fotos fra koncerterne med Yasiin Bey aka Mos Def og The Roots.

Du kan se flere billeder af det genopståede 90’er-ikon Neneh Cherry i anmeldelsen af hendes koncert. Flere billeder fra koncerten med Little Dragon med Yukimi Nagano i front findes også under anmeldelsen af deres koncert. Læs i øvrigt også anmeldelsen fra NorthSide Festival, hvor Mew spillede tidligere på sommeren og afslørede bassist Johan Wohlerts tilbagevenden til bandet.

Leave a Reply