Nyheder

Lyt til Chad VanGaalens nye album gratis

Lyt til Chad VanGaalens nye album gratis

Hey, gratis musik. Det kan vi vel alle sammen lide. Især når det er fuldt ud lovligt.

Det er det at lytte til Chad VanGaalens nye album Soft Airplane, der udkommer på Sub Pop den 9. september.

Hvis man er til sådan noget fængende lo-fi rock optaget på en gammel båndoptager og en ghettoblaster med den der gode, gamle intention om, at ethvert instrument har sin ret, hvis man får en god ide, så vil man nok godt kunne lide VanGaalens nye album.

Man kan i hvert fald give det en chance på hans MySpace-profil.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger