Nyheder

High Places kommer til Danmark

Den elektroniske duo High Places spiller to datoer i Danmark
high-places

Nu er det så sikkert, at det står på deres farveflimrende Myspace-side. High Places kommer til Danmark næste år. For at være helt præcis så spiller de den 3. april på Loppen i København, og den 4. april tager de til Århus for at spille på Musikcafeen.

Den elektroniske duo har i år både udgivet en opsamling af en flok singler, de udgav i 2007, samt udgivet deres debut på Thrill Jockey. Pitchforkmedia har været så venlig at hype dem, men det er nu også ganske fortjent, da de leverer et særdeles smittende mix af dansable popsange og elektronisk eksperimenteren, der nok skal gøre sig godt live.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar