Nyheder

RJD2 kommer til Danmark

RJD2 er sin egen paparazzi.

RJD2 kommer til Danmark i 2009

RJD2 er sin egen paparazzi.

RJD2 er sin egen paparazzi.

Nu kan onsdagsklubben Heat på Rust minsandten prale af, at RJD2 aflægger dem et besøg. Det bliver godt nok først 4. februar næste år, men så er der også længere tid at glæde sig i.

RJD2 står som hiphop-producer for et ret soulet og varmt lydbillede og har været løst tilknyttet til Definitive Jux i en del år, men har de sidste mange år som solo-artist bevæget sig mere og mere over mod indierock i sit udtryk. Han dyrker dog stadig sine rytme-skabende skills i gruppen Soul Position sammen med Blueprint, der sidst udgav et album i 2006.

Rettelse: RJD2 spiller ligeledes på Studenterhuset i Aalborg lørdag den 7. februar sammen med Den Sorte Skole og dagen før i Århus på Train.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar