Nyheder

Brian Eno laver lydspor

Foto: Frederic Larson

Brian Eno skal lave himmelsk musik til Peter Jacksons næste film

 Foto: Frederic Larson

Foto: Frederic Larson

Ifølge filmbloggen Upcoming Filmscores skal Brian Eno lave filmmusik til Peter Jacksons næste film, der er en filmatisering af Alice Sebolds roman “The Lovely Bones”.

Filmen handler om en kvinde, der bliver brutalt myrdet og efterfølgende kan følge hendes families reaktion på tragedien. Derfor foregår en del af scenerne i himmelen, og det er vel også et passende sted for Enos zen-agtige musik. Dette forklarer så også til dels, hvorfor han ikke tager med David Byrne på turne for at promovere deres nye album Everything That Happens Will Happen Today. Filmens roller bliver i øvrigt spillet af bl.a. Rachel Weisz, Mark Wahlberg og Susan Surandon.

Skriv et svar