Nyheder

Nyt album fra Oneida

Oneida klar med andet udspil i trilogi

oneidaIkke nok med at Brooklyn-bandet Oneida, der står for dette årtis friskeste bud på syrerock med deres indblanding af minimalisme og elektroniske impulser, er i gang med et ambitiøst projekt af en trilogi, hvor Preteen Weaponry var det første album. Nej, andet album i denne trilogi er minsandten ambitiøs nok i sig selv ved at være et trippel-album.

Det melder de i hvert fald ovre hos Prefix, der også bemærker, at man kan høre tre frustrerende korte lydbidder fra det nye album hos Emusic. Lydbidder, der i det store hele forsikrer, at Oneida ikke har ændret radikalt ved deres lyd. Albummet kommer til at hedde Rated O og bliver udgivet i juli.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar