Nyheder

Video og ep fra Frightened Rabbit

Den skotske folkpop-gruppe Frightened Rabbit er på vej med opfølgeren til The Midnight Organ Fight fra sidste år, der endte som nummer ni på Undertoners årsliste.

I første omgang udsender de en syvtommer med “Swim Until You Can’t See Land” og “Fun Stuff” den 16. november, og så er det ellers planen, at det nye album udkommer i foråret i 2010. Indtil da kan man vurdere kvaliteten af det nye materiale med denne video til “Swim Until You Can’t See Land”.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar