Nyheder

The Walkmen-bassist slipper ny børnesang – nu med Matt Berninger

The Walkmen-bassist Walter Martin har nu offentliggjort endnu et nummer fra sit kommende album, We’re All Young Together . Vi bliver endnu lidt i barndommens land.

Walter Martin_Were All Young Together_620The Walkmens Walter Martin udgiver den 13. maj en soloplade med titlen We’re All Young Together. I den forbindelse har han allerede sluppet en sødmefuld og småforelsket duet med Yeah Yeah Yeahs‘ Karen O., og nu følger han op med den kækkere “We Like The Zoo (‘Cause We’re Animals Too)”, som har The National-frontmand Matt Berninger med til at remse dyr op: »I’m an antelope / And I’m a billy goat / And I’m a porcupine / And I’m a crocodile / And I’m an octopus / And I’m a platypus / And I’m a jaguar / And I’m a grizzly bear.«

Walter Martin har selv udtalt om nummeret, at det er en hyldest til kunsten at skrive børnesange, og at han ikke havde lyst til at lave et album, hvor der ikke var plads til et nummer som dette. Du kan lytte til “We Like The Zoo (‘Cause We’re Animals Too)” feat. Matt Berninger nedenfor og desuden fange “Sing To Me” feat. Karen O. herovre.

Her ses desuden teksten til “We Like The Zoo (‘Cause We’re Animals Too)” i en illustration af Marcellus Hall, der også har stået for artwork til den kommende plade:
Walter Martin_Lyrics_ARTzoo_346x620

Om skribenten

Anne Nørkjær Bang

Biografi:

Måske var det, da jeg som barn sad på gulvet og legede med dukker, mens Bob Dylan brægede "Mr. Tambourine Man" i baggrunden fra pladespilleren. Eller måske var det senere, da jeg gav den hele armen "på engelsk" som Eliza fra musicalen My Fair Lady i børnehavens sandkasse. Et eller andet sted i mine ganske unge år har musikken i hvert fald bidt sig fast - og den kom for at blive. Jeg har selv sunget i mange år, bl.a. i DR's Pigekor, og pillet lidt ved både klaver og guitar, men har nu lagt den praktiske del af musikken lidt på hylden til fordel for et liv som journaliststuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Fem favoritalbums:
Bob Dylan: Blonde on Blonde
Death Cab for Cutie: Plans
The Shins: Wincing The Night Away
The National: Boxer
C.V. Jørgensen: Sjælland

2 kommentarer

  • Det er The Walkmens bassist Walter Martin, men ikke deres forsanger som hedder Hamilton Leithauser, men de er fætre til gengæld!

  • Fætre eller ej…der sneg sig en smutter ind i rubrikken. Nu rettet.

    Alt det bedste,
    Anne

Skriv et svar