Nyheder

Ny single fra Crystal Castles

Crystal Castles 2De canadiske 8-bitpunkere Crystal Castles udgav i 2008 et af årets bedste debutalbums med det selvbetitlede Crystal Castles. Den 7. juni udkommer det imødesete andet album, der ligesom forgængeren har fået titlen Crystal Castles.

Albummets første single ved navn “Doe Deer” bliver udgivet i morgen via Record Store Day som 12-tommer i et begrænset oplag på 500 eksemplarer. Men allerede nu er det muligt at streame den nye single fra Youtube.

Tracklisten til det kommende album ser således ud, og til højre ses det ekstremt gotiske cover:

1. Fainting Spells
2. Celestica
3. Doe Deer
4. Baptism
5. Year of Silence
6. Empathy
7. Suffocation
8. Violent Dreams
9. Vietnam
10. Birds
11. Pap Smear
12. Not in Love
13. Intimate
14. I Am Made of Chalk

2 kommentarer

Leave a Reply