Nyheder

Broken Social Scene gæster Danmark

Så skete det endelig. Broken Social Scene gæster Danmark. Det canadiske musikkollektiv har ellers en del år på bagen og med albums som You Forgot It in People og Broken Social Scene var gruppen sammen med bands såsom Arcade Fire, Wolf Parade og The New Pornographers for alvor med til at sætte Canada på det musikalske verdenskort.

Siden da er der sket meget, og de kreative kraftcentre er de sidste fem år blevet rykket en del rundt. Først kom Brooklyn med eksperimenterende og lettere psykedeliskt klingende bands som Animal Collective, Dirty Projectors og Grizzly Bear. Så kom Los Angeles med wonky, noise-punk og senest med retrospektiv, solbeskinnet rockmusik.

Men det betyder på ingen måde, at Canada har udspillet deres rolle. Det beviste bl.a. Owen Pallett med sit symfoniskt dekonstruvistiske Heartland-album. Det samme gjorde Arcade Fire med deres habile, og mere modne, The Suburbs. Og ja, Broken Social Scene gjorde desuden i år deres kolleger kunsten efter med deres tredje album, Forgiveness Rock Record, der af Undertoners anmelder fik en ganske pæn anmeldelse.

De canadiske indieveteraner giver to koncerter på dansk grund. Det kommer til at foregå i København og Århus den 22. november og den 23. november henholdsvis. Forneden ses yderligere detaljer.

Broken Social Scene
Mandag den 22. november, kl. 20.
Lille Vega, København
Entre: 240 kr + gebyr

Broken Social Scene
Tirsdag den 23. november, kl. 21
VoxHall, Århus
Entre: 210 kr + gebyr

Leave a Reply