Nyheder

Death Cab for Cutie klar med nyt album

Skrevet af Mattias Smidt

Death Cab for Cutie er klar med nyt album 31. maj.

Death Cab for Cutie har på deres hjemmeside annonceret, at de udgiver deres syvende studiealbum den  31. maj.

Det nye album, som kommer til at bære titlen Codes and Keys, vil blive mindre guitarbåren, end vi er vant til at høre fra specielt de tidligere albums. Dette udtalte forsanger Ben Gibbard allerede sidste år i et interview til musikmagasinet Spin. Bandets guitarist Chris Walla har netop også udtalt i et interview med BBC-radiovært Zane Lowe, at det mere er synths og rumklang, der bliver eksperimenteret med på dette album frem for den normalt mere stramme Death Cab for Cutie-guitar. Dette stemmer også fint overens med, at det denne gang er den legendariske My Bloody Valentine-producer Alan Moulder, der sidder bag knapperne, når albummet skal mixes.

Chris Walla udtaler dog også, at der stadig vil være guitar på albummet, men bare ikke så meget som tidligere.

Den første single fra albummet vil sandsynligvis komme til at hedde “You Are a Tourist”, men der foreligger ikke nogen officiel udgivelsesdato for denne, ligesom resten af tracklisten til albummet heller ikke er offentliggjort endnu.

1 kommentar

Leave a Reply