Nyheder

Lyt til kommende plader fra Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra og Warpaint

Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra kommer til Danmark næste år
Skrevet af Alex Nørregaard

Det canadiske postrockorkester Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra samt den amerikanske artrock-kvartet Warpaint udgiver nye plader om en uges tid, men allerede nu kan de begge høres i fuld længde.

Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra kommer til Danmark næste år

Stream Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestras nye plade nu.

Der er godt og vel en lille uges tid til, at Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra og Warpaint udgiver deres nye plader, men allerede nu er det muligt at streame dem begge i fuld længde.

Det kommende album fra Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra bærer titlen Fuck Off Get Free We Pour Light on Everything og kan streames via Pitchfork. Og som vi tidligere har berettet, så gæster det canadiske postrockorkester i øvrigt Lille Vega den 9. marts, så der er god tid til at fordybe sig i de nye toner inden da.

I forhold til canadierne har Warpaint valgt en noget mere afdæmpet titel i form af Warpaint, der er den amerikanske artrock-kvartets andet album. Det nye album figurerer desuden på en del lister over plader, der ventes med spænding i 2014, og om det er berettiget, er der mulighed for at undersøge nærmere, nu hvor albummet kan streames via NPR.

Leave a Reply