Nyheder

Gratis download af Valentinsnummer fra Låpsley

Skrevet af Alex Nørregaard

Den unge brite Låpsley er ude med et let romantisk nummer, der – muligvis i anledning af Valentinsdag – kan downloades kvit og frit.

lapsleyDer bliver formentlig delt en del roser ud på Valentinsdag, og vi holder os ikke tilbage her på Undertoner. Den unge brite Holly Lapsley Fletcher har under navnet Låpsley skabt en del opmærksomhed omkring sig selv med det James Blake-klingende nummer “Station“, og den nyeste skæring fra hendes fintfølende hænder føjer mere til.

Det drejer sig om den let romantiske “Painter (Valentine)”, der trods sit milde væsen alligevel efterlader et mærkbart aftryk. Nummeret er silkeblødt og minder sine steder om How to Dress Wells knitrende RnB-fortolkninger fra soveværelset – bare pakket ekstra godt ind i dyner og puder.

Leave a Reply