Nyheder

Nye numre fra St. Vincent og Kelela

Skrevet af Alex Nørregaard

St. Vincent og Kelela frigiver nye numre. Lyt til dem her!

I forgårs blev det offentliggjort, at den eksperimenterende popartist St. Vincent kigger forbi dette års udgave af Northside, og nu er der dukket en ny single op fra hendes kommende, selvbetitlede album. Det drejer sig om nummeret “Prince Johnny” – en let melankolsk sag, der minder om noget, Dirty Projectors kunne have begået. St. Vincent har tidligere sendt singlerne “Birth in Reverse” og “Digital Witness” i omløb, mens selve albummet først udkommer den 24. februar.

En anden kunstner, der også har givet ny lyd fra sig, er den alternative r’n’b-sangerinde Kelela. Sidste år udgav Kelela det anmelderroste mixtape Cut 4 Me, og nu er hun på banen med den dragende og basrumlende “The High”, der er blevet til i samarbejde med produceren Gifted & Blessed.

Leave a Reply