Nyheder

Fredagsvideo: Aliens: “Sunlamp Show”

Så er der tegnefilm!

Ikke så meget bøvl. Ikke så meget fis. Bare rendyrket virkelighedsflugt. Det leverer The Aliens, der består af tidligere medlemmer af hedengangne The Beta Band. “Sunlamp Show” er fra bandets andet album, Luna, og er skamløs retro-hippie-psychpop. Og det har vi alle brug for. Så slip dine bekymringer og glid ind i The Aliens’ magiske og verdensfjerne verden.

God weekend indeed!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger