Nyheder

MV/EE bringer varmen til Danmark

MVandEEAhr, nu må det satme snart stoppe, hva’? Al den sne og kulde er vi trods alt ikke vant til her i Danmark. I hvert fald ikke over så lang tid. Nu har vi brug for lidt varme, en dejlig kop te, et venligt lokale og et ægtepar, der spiller folket blues i stil med Neil Young, men med en god klat syre under tæppet for at stimulere frontallapperne.

Det kan MV/EE levere, når de kommer til Danmark i næste uge. De har bl.a. spillet med Chris Corsano (Bjørk m.fl.), Ron Schneiderman (Sunburned Hand of the Man), J. Mascis (Dinosaur Jr.) og Samara Lubelski, men er også en rar oplevelse i sig selv. Derfor kan det anbefales at tage på Christianias Børneteater på tirsdag den 2. februar, hvor de spiller med Thulebasen som opvarmning præsenteret af Festival of Endless Gratitude og Koncertforeningen Hovedstolen eller fange dem dagen efter den 3. februar på Musikcafeen i Århus, hvor LJUD står bag arrangementet. Der er garanteret refugium for frossenpinde.

Skriv et svar