Nyheder

Keith Canisius udgiver sit andet soloalbum

Skrevet af Mikkel Arre

Her hos Undertoner var vi ganske begejstrede for Odense-shoegazerbandet Rumskibs selvbetitlede debutalbum, og vi skruede ekstra op for hyldesten, da Rumskibs hoveddrivkraft, Keith Canisius, sidste år udgav soloalbummet Ferris Wheel Makeout.keith c _ waves

Det er derfor med en vis spænding, at vi ser frem mod 20. oktober, hvor Canisius udgiver opfølgerpladen Waves. En håndfuld af de nye numre kan allerede nu høres på Canisius’ Myspace-side.

Pladen bliver i øvrigt gæstet af den argentinske sangerinde Isol, der tidligere var med i det sørgeligt ukendte synthpopband Entre Ríos (som vel at mærke var bedre (og mere synthpræget) dengang) og i dag er en del af det fine indiepopprojekt Alsace Lorraine. Den slags navne på franske regioner er der ikke skyggen af på tracklisten til Waves. Til gengæld er der, helt i tråd med albumtitlen, masser af vand:
1. You Want to Touch My Eyes
2. Diving Day
3. Ocean Ocean
4. We Are in Reverie
5. Sleepwalking
6. Before We Dive
7. Waves
8. I Used to Live on an Island
9. Eternal Moments
10. Getting Ready for Summer
11. I Stayed 25
12. Remember the Lake
13. Lucidity
14. Before We Say Goodnight

Leave a Reply