Konkurrencer

Vind billetter til Run the Jewels (El-P + Killer Mike) i Lille Vega

Skrevet af Redaktionen

El-P og Killer Mike valgte begge at lave fantastiske comebacks i 2012, og de fortsætter successen med fællesprojektet Run the Jewels, som du kan komme til at opleve ganske gratis, hvis du bliver en af vores vindere. Klik og quiz.

RunTheJewels620

Navnene Killer Mike og El-P var svære at komme uden om, da årets plader skulle findes i 2012. Begge leverede de deres hidtil bedste plader siden deres respektive solo-debutalbums, Killer Mikes Monster og El-P’s Fantastic Damage, udkom i 2003. Kendetegnende for 2012-udgivelserne var, at de hjalp hinanden på vej med produktion og rap. Den gode og til tider ganske rå energi, de opnår sammen, har de forenet i makkerskabet Run the Jewels, som udgav et selvbetitlet album tidligere i år.

Undertoner var så heldige at få en smagsprøve på Run the Jewels dette års Roskilde Festival. En live-oplevelse, hvor de to rapperes selskab var »et skoleeksempel på, hvordan nærvær, oprigtig spilleglæde og pokkers gode hiphopskæringer går op i en højere enhed.«

Du får muligheden for at opleve en gratis aften i selskab med de to herrer, hvis du bliver en af de heldige vindere af to gange to billetter til Run the Jewels’ koncert på Lille Vega onsdag den 20. november.

Du kan allerede tage forskud på de gratis glæder ved at tage forbi duoens pladeselskab Fool’s Gold og downloade Run the Jewels. Og har du ikke allerede været der, må du ikke snyde dig selv for de to soloalbums, de hver især udgav i 2012.

Killer Mikes fremragende R.A.P. Music uddeler lige dele kærlighed til hiphoppen og vrede mod magthaverne i det amerikanske samfund, hvilket trækker tråde til legender som Ice Cube og KRS-One. Ligesom disse genregudfædre fejer Killer Mike intet ind under gulvtæppet. Når denne rå og direkte stil fungerer så imponerende godt på R.A.P. Music, skyldes det bl.a. El-P’s heftige produktioner. Disse blev ført videre på El-P’s særdeles solide comebackalbum Cancer 4 Cure, der præsenterede en engageret og inspireret El-P, som med gnist og galde rappede om konspirationsparanoia og den almene undergang, så det var en fryd.

Og nu til spørgsmålet der kan sikre din onsdag aften. Husk at svare senest 17. november.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply