Singlr

Fredagssinglr: MoonBee – Elevate Me

Foto: PR
Skrevet af Bitten Kjærgaard

Soloprojektet MoonBee er klar med første udspil i form af en sfærisk livesession.

MoonBees astro-pop-univers smyger sig om dig som en varm, stjerneklar sommernat. Melankolsk og drømmende.

Bag soloprojektet MoonBee står Gry Colding Ebbesen, og med sig til at skabe den sfæriske stemning har hun strygerensemblet Who Killed Bambi og to af medlemmerne fra hendes band The Astronauts.”Elevate me” har været undervejs i to år, siden Ebbesen blev opfordret af Pernille Rosendahl til at udforske sit solopotentiale.

Om debutsinglen, “Elevate Me”, siger Gry Colding Ebbesen:

»”Elevate Me” er en metaforisk boble, der er fyldt med det universelle ønske om at blive elsket – og ønsket om at finde en, der kan lyse ens verden op, når livet er allermørkest… som en ledestjerne i det uendelige univers.«

MoonBee arbejder med kontraster, og nummerets styrke er melodien, der går op i en større enhed med kombinationen af strygere og trommebeat. Det skaber et smukt nummer, som er svært at placere genremæssigt. Men det gør det kun bedre. Det er på én gang storladent og ganske simpelt. Strygere overfor trommemaskine.

Hvis du vil lade sig svøbe af MoonBee live, så tag forbi SPOT Festival.

Leave a Reply