Nyheder

Nyt album fra ex-medlemmer af Arcade Fire og Unicorns

Tidligere medlemmer af Arcade Fire og Unicorns udgiver debut
clues

Mens lidt over halvdelen af USA formodentlig fejrer landets første sorte præsident, har de mindre bombastiske, men dog substantielle nyheder nord for grænsen.

Pladeselskabet Constellation, der har været spydspids for canadisk postrock i en del år efterhånden, udgiver nemlig debutalbummet med Clues i foråret 2009. Umiddelbart lyder det måske ikke så spændende, men når man så ved, at det er tidligere medlemmer af Arcade Fire og Unicorns, der begejstrede Peter Hansen i 2004, ja, så begynder det straks at tiltrække mere opmærksomhed. Man kan hente nummeret Perfect Fit her. Og nej, de har gudhjælpemig ikke en Myspace-side.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar