Nyheder

Fuck Buttons til Danmark i oktober

Fuck Buttons besigtiger et eventuelt nyt bandmedlem
Skrevet af Mikkel Arre

Her i foretagendet gik vi rimelig meget amok over engelske Fuck Buttons’ debutalbum, Street Horrrsing, der udkom sidste år.

Fuck Buttons besigtiger et eventuelt nyt bandmedlem

Fuck Buttons besigtiger et eventuelt nyt bandmedlem

“En lang blanding af infernalsk støj og glade melodier,” skrev vi – og folk, der kan lide den slags, kan godt begynde at varme op.

12. oktober udsender Fuck Buttons nemlig deres andet album, Tarot Sports, og smagsprøven på førstesinglen “Surf Solar” er ret så tillokkende. Og som om det ikke var nok med et nyt album, melder den engelske duo nu også deres ankomst til Danmark.

Søndag d. 11. oktober indtager Andrew Hung og Benjamin John Power Voxhall i Århus, og dagen efter fejrer de udgivelsen af Tarot Sports på Loppen, hvor de formentlig vil præsentere deres nyeste indkøb fra alverdens legetøjsforretninger.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar