Nyheder

Nyt Grant Hart-soloalbum på vej

Grant Hart_Hot WaxMan må sige, at den gamle Hüsker Dü-trommeslager Grant Hart bruger usædvanlig lang tid på hvert af sine solo-album. Fra han udgav Intolerance i 1989 gik der 10 år, før han udsendte opfølgeren Good News For Modern Man. Nu er der gået 10 år mere og næste soloalbum er klar.

Albummet kommer til at hedde Hot Wax og bliver udgivet 6. oktober. Ganske overraskende får han her på albummet hjælp fra medlemmer af Godspeed You Black Emperor og Silver Mt. Zion, hvad det så end kommer til at betyde for albummets udformning. Grant Hart siger selv om en af sangene: »Sangen “Narcissus,Narcissus” er mit første forsøg på at kombinere gammel græsk mytologi og amerikansk rockabilly. Ved at slå de indflydelser sammen med en isbil-atmosfære, tror jeg, jeg har fundet stilen, der definerer denne periode af min karriere«. Øhhh? Jeg tror bare, vi venter på pladen.

Her er de isbilsatmosfæriske sange:
1. You’re the Reflection of the Moon on the Water
2. Barbara
3. Charles Hollis Jones
4. Schoolbuses Are For Children
5. Narcissus Narcissus
6. California Zephyr
7. Sailor Jack
8. I Knew All About You Since Then
9. My Regrets

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar