Nyheder

Pladeselskabet SOPA viser to nye musikvideoer frem

Skrevet af Katrine Haugaard

Pladeselskabet Sound of Perpetual Astonishment har netop færdiggjort to nye musikvideoer fra Marzipan Marzipan og Sister Chain & Brother John, som du kan se her på siden.

Bag pladeselskabet SOPA – Sound of Perpetual Astonishment – står ildsjælen Lars Kjær Dideriksen, som med dette projekt har skabt et rum med plads til musikalsk anderledeshed. Undertoner har tidligere omtalt SOPA i forbindelse med deres opsamlinger, men også på grund af deres udgivelser med blandt andre Nils Gröndahl fra Under Byen og Girls Love Rallie.

Ligeledes er det styrmanden Lars Kjær Dideriksen, som har instrueret den nyeste video fra de britisk-israelske Sister Chain & Brother John til nummeret “Satan Said”. Til denne video hører en historie, idet optagelserne fandt sted under fuldmånen sidst i september i Victoria Park i Berlin og var tidsbegrænsede, idet holdet kun fortsatte med at filme, indtil petroleummen slap op.

En anden nyhed fra SOPA er den nye musikvideo fra de berlinske lo-fi-artister Marzipan Marzipan. Her kan du høre sangen ”Watching The Wheels”, der oprindeligt er lånt fra John Lennon, men som Marzipan Marzipan nu har lavet deres egen fortolkning af. Som filmen illustrerer, så fandt indspilningerne sted i forlængelse af Berlins marathonløb i år.

1 kommentar

Skriv et svar