Interview

Den hårde avantgarde

I dette lille tema tjekker Undertoner pulsen på den hårde danske musik-undergrund og fokuserer på tre af de allermest spændende hårdere navne lige nu: Lack, The Psyke Project og KLoAK. (21.11.05)Det er ingen hemmelighed, at den danske musikscene i de senere år for alvor er begyndt at opdyrke originale og i nogle tilfælde ret snævre udtryk.

Lack

Inden for snart alle stilretninger leges og eksperimenteres der fra nye musikalske vinkler, hvilket også mærkes i det nu ikke så store udland.

Den tunge afdeling har desværre været lidt undereksponeret i forhold til de mange bud på iørefaldende indiepop og -rock, som danske bands er blevet ferme til. En skam, for de larmende drenge i klassen er også spændende tonemestre, der ikke lader den internationale scene noget efter i selvbevidste rammesprængninger.

I dette lille tema tjekker Undertoner pulsen på den hårde danske musik-undergrund og fokuserer på tre af de allermest spændende hårdere navne lige nu: Lack, The Psyke Project og KLoAK. De to første har for ikke så længe siden hver især udgivet deres anden plade, mens sidstnævnte har deres debutopfølger lige på trapperne.

Læs interviews med:
Lack
KLoAK
The Psyke Project

Leave a Reply