Nyheder

Fredagsvideo: Pede Gøbb: “Indtil jeg står for skud”

Denne fredag skal vi gå amok med en rimelig ekstrem klovn i Pede Gøbbs “Indtil jeg står for skud”.

Så blev det fredag igen – og tid til en overspringshandling i form af fredagsvideoen.

Denne fredag skal vi gå amok med en rimelig ekstrem klovn i Pede Gøbbs “Indtil jeg står for skud”.

I november 2010 udkom Pede Gøbbs solodebut Det er alle andres skyld, og dengang kaldte Undertoner den et fint eksempel på »den lyd, som det københavnske label [Echo Out, red.] er kendt for; jævnt rockede mellemtempo-produktioner med rig brug af gode, akustiske samples og håndværksmæssigt fremragende rimskemaer.«

Gøbb står selv bag pladeselskabet Echo Out, der siden begyndelsen tilbage i 2007 har markeret sig med nogle af de bedste danske hiphop-udgivelser. Blandt andet udgav de M-Cnatets Om nogen fra januar 2010, hvorpå Pede Gøbb også medvirker på nummeret “Gøglerne på gadehjørnet part II”.

Pede Gøbbs stil er charmerende og bodegaagtig a la Humleridderne, og på den nye video til “Indtil jeg står for skud” udnyttes det til fulde. Her har Gøbb og backup stillet op i seler, slips og skjorter i en bodega, mens en seksuelt frigjort klovn går mere eller mindre amok med sprut og stoffer.

Enjoy og god weekend!

Leave a Reply