Nyheder

Stream Dog Bites debut-lp

Skrevet af Durita Dybczak

Nu har du mulighed for at lægge ører til Dog Bites debut-lp, inden den bliver udgivet den 5. februar.

Toro y Moi, også kendt som Chazwick Bundick, har udråbt ham som sin yndlingskunstner. Phil Jones aka. Dog Bite har i lang tid arbejdet på sin egen musik ved siden af at spille keyboard med Washed Out.
Nu har du mulighed for at lægge ører til hans debut-lp Velvet Changes i dens fulde længde, inden den bliver udgivet den 5. februar.
Pladen har en lækker, drømmende sommerfornemmelse med luftige guitarstrofer, elektroniske trommer, vokal druknet i rumklang og en superafslappet stemning. Dog Bite udtaler i et interview med Interview Magazine, at han har skrevet musikken på guitar, fordi han ikke havde computeren med sig på tour med Washed Out.
Dog Bite er i øjeblikket på tour med Toro y Moi i Nordamerika. Få en forsmag på, hvad amerikanerne kan glæde sig til at opleve, lige her:

Leave a Reply