Nyheder

Bjørn Svin-fernisering og System-pladereception

Et af disse smukke mennesker du kan se de næste par dage.

Et af disse smukke mennesker du kan se de næste par dage.

De har kog i den ovre på Rump. I morgen, den 21. oktober, holder de fernisering for “Peter Basse vs. Bjørn Svin” – en udstilling af billedkunstneren Peter Basses malerier, som er inspireret af Bjørn Svins seneste album Browen. Udstillingen består af 12 malerier foruden en unik udgivelse af vinyl-skiven. Udgivelsen er selvfølgelig kun i et begrænset oplag og indeholder fire nummererede tryk fra udstillingen. Et ægte samlerobjekt.

Det sker fra 17-21 på det lille værksted/galleri Eclectic på Amerikavej 20A (porten) og kan ses frem til søndag d. 24 oktober.

Derudover holder Rump releasefest for Systems nye plade med den yderst korte titel, B. Udover at præsentere pladen og lade System dj’e, har Rump inviteret en masse kunstnere, der har remixet numre fra den nye plade, bl.a. Thomas Knak, Dub Tractor og Rumpistol samt Antony Ryan fra Isan. Hvis du vil høre remixene, kan du gøre det her. Selve albummet kan du høre her.

Denne fest går ned på fredag, den 22. oktober, på Stengade fra 20-02. Desuden spiller System live på Musikcaféen i Århus den 29. oktober og dagen efter på Loppen.

Så der er masser af mulighed for at få luftet rumpen de næste par dage.

Leave a Reply